Αρχική > Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η BODY ACTION S.A. από την ίδρυση της το 1994 και έχοντας μια διαρκή ανοδική πορεία στον χώρο του fashion  fitness ενδύματος, έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο ισχυρές παρουσίες στον χώρο. Το γεγονός αυτό την καθιστά ως την πρώτη επιλογή του σύγχρονου καταναλωτή, που αναζητά την διαφοροποίηση, την άνεση αλλά και την λειτουργικότητα στο ντύσιμό του.
 
Η αθλητική ένδυση είναι αναμφίβολα το πιο ισχυρό trend των τελευταίων ετών. Έχοντας ξεπεράσει το συμβατικό ρόλο που είχε κάποτε ως ρούχο άσκησης ή εργασίας, σήμερα έχει άποψη και εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργώντας μια ισχυρή τάση  στην  μόδα.
 
Οι συλλογές της BDA είναι χωρισμένες σε τρείς βασικές  υποκατηγορίες:
 
Η BDA SPORTS έχει καθαρά αθλητική βάση, με κύρια χρήση την άνεση κατά την ώρα της προπόνησης. Για αυτό και δίνεται μεγάλο βάρος στην εφαρμογή και την λειτουργικότητα των ρούχων. 
 
Η συλλογή χωρίζεται σε δύο υπό-συλλογές :
 
Την Basic fitness και την Fashion fitness σειρά.
 
Στην πρώτη σειρά την Basic fitness, η συλλογή χαρακτηρίζεται από απλουστευμένα και διακριτικά αξεσουάρ ενώ  τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εξαιρετικής αντοχής χωρίς ιδιαίτερες επεξεργασίες.
 
Στην Fashion fitness,  τα χρώματα που προέρχονται από ειδικές χημικές επεξεργασίες συνδυάζονται άψογα με υφάσματα με τεχνητές παλαιώσεις και το τελικό αποτέλεσμα είναι ρούχα με ένα μοναδικό και αυθεντικό ύφος.
 
Η BDA COLLEGE συλλογή  χαρακτηρίζεται από υφάσματα με ειδικές επεξεργασίες πλυσίματος έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση του παλαιού και του χρησιμοποιημένου.
 
Και τέλος, η GLAMOUR FITNESS (στην γυναίκα) , μια ιδιαίτερη high end fashion συλλογή, η όποια πειραματίζεται σε υφάσματα, πατρόν και styling.
 

H BODY ACTION συνεχίζει την επέκταση του brand σε όλες τις σύγχρονες αγορές του κόσμου, εισπράττοντας εξαιρετική αποδοχή από τους καταναλωτές διαφορών εθνικοτήτων. Εξάγει τα προϊόντα της αναπτύσσοντας ένα δίκτυο από αντιπροσωπείες χονδρικής ή αποκλειστικά καταστήματα παγκοσμίως.