Αρχική > Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων
 
Η ομάδα της Body Action θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είναι κοντά σας καθημερινά από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα: (210) 9610454 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο: eshop@bodyaction.gr  
 
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
•           Για επιστροφές εντός Ελλάδας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 20 ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Σε περίπτωση που γίνει 2η επιστροφή υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών 3,00€. Για επιστροφές εξωτερικού, για τις χώρες εντός Ε.Ε. υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων 15,00€ και για τρίτες χώρες υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων 25,00€.
 
•           Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απ’ όλα τα έγγραφα
(πχ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο ή τυχόν προωθητικό υλικό του προϊόντος).
 
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε μερική ή ολική επιστροφή των χρημάτων σας, θα πρέπει να στείλετε τα προιόντα σας στην διεύθυνση που αναγράφεται στο σχετικό αποδεικτικό πληρωμής. Η καταβολή των χρημάτων γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας αμέσως μετά την παραλάβη της επιστροφής, (Το τμήμα του E-shop θα επικοινωνήσει μαζί σας). Τα έξοδα αποστολής της αρχικής παραγγελίας δεν επιστρέφονται.  Τα εσώρουχα και οι κάλτσες δεν επιστρέφονται.